Hoofd sponsor

Al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen

We lopen elke dag risico’s. Veel kleine risico’s kunt u zelf wel aan. Maar bij grotere risico’s wordt dat moeilijker. Denk bijvoorbeeld aan de financiële gevolgen van brand, storm, een ongeval, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Om particulieren en het midden- en klein bedrijf  goed tegen deze risico’s te beschermen, biedt Klaverblad Verzekeringen al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen.

Gewoon goede verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen biedt eerlijke verzekeringen. Dat wil zeggen verzekeringen die klanten werkelijk nodig hebben. Als wij onze verzekeringsproducten ontwikkelen, dan staat het klantbelang voorop. Wij willen producten bieden die nuttig en begrijpelijk zijn, niet meer kosten dan nodig is en voldoen aan de verwachtingen van de klant.

En als u een keer schade heeft, dan zorgen wij dat u krijgt wat we hebben afgesproken. Daar heeft u recht op.

www.klaverblad.nl

Service zoals het hoort

De manier waarop wij u helpen is net zo belangrijk als de prijs en de voorwaarden. Als u een schade heeft, een wijziging wilt doorgeven of een vraag heeft, dan helpen wij u zo goed en zo snel mogelijk.

We zorgen dat we goed bereikbaar zijn en werken niet met keuzemenu’s. Als u ons belt, dan krijgt u direct een medewerker aan de lijn.

Doe maar gewoon’

‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ past bij ons. Klaverblad Verzekeringen is niet de hipste of modernste. Wij willen gewoon iedere dag opnieuw ons werk goed doen.

Dat klinkt misschien een beetje saai. Maar daar hebben onze klanten het meeste aan. En dat past het beste bij ons.

Niet voor niets zeggen wij in onze commercials: Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.

Sponsormogelijkheden

Reddingsbrigade Heythuysen is een actieve vereniging, zowel lokaal als internationaal, met grote ambities. Zo vinden wij het belangrijk om te investeren in een goed jeugdbeleid. Wij streven ernaar om onze jeugd goed op te leiden en iedereen kansen te bieden om te kunnen groeien.

Wij willen dit voor alle kinderen toegankelijk maken. Om deze ambities waar te maken en het kwaliteitsniveau van onze vereniging voor onze leden te kunnen waarborgen, stellen wij uw interesse in sponsoring bijzonder op prijs.

Voor uw bedrijfspromotie heeft Reddingsbrigade Heythuysen altijd een passende mogelijkheid, wij bieden meerdere mogelijkheden. Zo is er voor iedere ondernemer, groot of klein, altijd een passende optie te vinden.

Op deze pagina staan in het kort verschillende sponsormogelijkheden benoemd.

Bord/doek sponsor

Bij Bordsponsoring wordt een bord, of tegenwoordig een weerbestendig spandoek, opgehangen bij het zwembad of bij het open water.

Naturasponsor

Het is mogelijk dat u de vereniging sponsort in natura, het leveren van goederen of diensten. Wij leveren u een sponsoruiting in overeenstemming met de economische waarde van de naturalevering.

Sponsorkleding

Er kan overlegd worden over welke kledingstukken er gesponsord kunnen worden en welke prijzen hierbij worden afgesproken.

Web-sponsoring

Web-sponsoring houdt in dat uw logo met een door u op te geven verwijzing op onze site wordt geplaatst. Het aantal presentaties aan bezoekers wordt bijgehouden, evenals het aantal keer dat op het logo is geklikt.

Overige vormen van sponsoring

Er zijn allerlei vormen van sponsoring te bedenken. Indien u speciale ideeën of wensen heeft, willen we die uiteraard graag met u bespreken.

Overige sponsoren:

Wij hopen van harte, dat u na het lezen van deze informatie, sterk geïnteresseerd zult zijn om een actieve sponsor te worden van onze vereniging.