Regels m.b.t. wedstrijden

Aan- en afmelden voor wedstrijden:

1. Om deel te kunnen nemen aan wedstrijden moet de wedstrijdzwemmer het brevet behaald hebben dat nodig is in zijn/haar categorie. Rednedlifesavingsport wedstrijdreglement paragraaf 3.1.2.

2. Uitnodigingen voor wedstrijden zullen via het wedstrijdsecretariaat verspreid worden.

3. Er is geen minimaal aantal leden voor een wedstrijd. Dus als er 1 zwemmer naar een wedstrijd gaat, mag deze gaan.

4. Als er een uitnodiging komt, zal er voortaan eerst aan de trainers gevraagd worden of zij als begeleiding mee kunnen. Is er geen begeleiding dan zal er ook geen uitnodiging worden verstuurd of dan wordt dit specifiek aangegeven.

5. Onderdelen worden zelf door de sporters gekozen, eventueel in samenspraak met de trainer.

6. Indelingen voor teamonderdelen worden gemaakt door de hoofdtrainer en voorzitter van de Wedstrijdcommissie.

7. Afmelden na opgave kan alleen met zeer goede redenen bijv. door ziekte of bij overlijden van een familielid.

8. Wie na aanmelding niet meegaat zonder zich te hebben afgemeld, worden de kosten die gemaakt zijn verhaald op de zwemmer.

9. Begeleiding voor en tijdens wedstrijden zal gedaan worden door de hoofdtrainer voor de wedstrijden van de BAM groep. Wedstrijden voor de CDE categorie zullen begeleid worden door de trainer(s), waarbij hij/zij extra begeleiding door hulptrainers en ouders zal coördineren.

10. Indien een lid zich aanmeldt na inschrijfdatum kan de aanmelding niet meer via onze vereniging geregeld worden en zijn de kosten voor het lid zelf, indien inschrijving via een andere weg wel nog mogelijk is. Zo niet dan is het lid uitgesloten van deelname.