Roermond City Swim

 In

Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 29 augustus 2020


Zwemmen in Roer en Maas voor een goed doel!

Roermond City Swim vindt dit jaar voor het eerst plaats. Het evenement is Roermond op zijn best! Sportief, gezellig, eigentijds en vernieuwend. Er zijn drie onderdelen in één compact avondprogramma. Uiteraard is het zwemonderdeel belangrijk, maar de andere onderdelen zijn zeker zo relevant. We spreken dan ook nadrukkelijk over één topevenement!

Op zaterdag 2 september is de Roerkade in Roermond vanaf 17.30 uur het decor van Roermond City Swim.

De Duckrace, de City Swim en de Afterparty, samen in een spraakmakend programma. Doe mee met de City Swim en schrijf je nu in. Nog leuker is het om ook je familie, vrienden, collega’s of buren te vragen om mee te doen. Om samen Roermond City Swim tot een onvergetelijk evenement te maken.

Wij gaan geld inzamelen voor het goede doel. Deze editie is dat in ieder geval Toon Hermans Huis Roermond. Toon Hermans Huis Roermond is een inloophuis voor mensen – jong en oud – en hun naasten die met kanker worden geconfronteerd. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats; de deur staat voor iedereen wagenwijd open. Je kunt er praten of juist zwijgen, lachen of huilen. Alles mag, niets moet. Meer over deze bijzondere organisatie vind je op de site van Toon Hermans Huis Roermond.

Recent Posts