Weekopleiding Lifeguard

 In Opleiding

Weekopleiding Lifeguard Beach – 4 t/m 9 juni 2018

1 maart 2018

Weekopleiding Lifeguard Beach – 4 t/m 9 juni 2018

Dit jaar is er weer de mogelijkheid voor leden van de reddingsbrigade om de weekopleiding Lifeguard Beach van Reddingsbrigade Nederland te volgen!

Geef je snel op, want Vol = Vol!

De opleiding Lifeguard Beach 2018
Week 23
Datum: 4 t/m 9 juni 2018
Locatie: IJmuiden

Wat houdt de opleidingsweek tot Lifeguard Beach in?
De kandidaten volgen gedurende 1 week een uitgebreid programma bestaande uit zowel theorie- als praktijklessen verzorgd door speciaal aangestelde instructeurs. De praktijklessen zullen plaatsvinden op het strand waarbij er onder andere gebruik zal worden gemaakt van reddingsmiddelen. De opleiding zal worden afgesloten met een officieel examen.

Instroomeisen
De leeftijd van tenminste 18 jaar en in het bezit van een geldige eerste hulp verklaring volgens artikel 4.2 van het Opleidings- en Examenreglement Waterhulpverlening.

Kosten
De kosten voor de weekopleiding zijn in totaal € 500,- (dit is inclusief de cursusmap Waterhulpverlening, lycra(bruikleen) en examengeld).
De rekening wordt naar de reddingsbrigade verstuurd. Betalingen dienen dus via de opgegeven reddingsbrigade te verlopen.

Overnachten
Overnachtingen zijn voor eigen rekening, vraag naar de mogelijkheden via: opleidingen@reddingsbrigade.nl

Opgeven voor de weekopleiding Lifeguard Beach
Vul het bijgevoegde inschrijfformulier in en stuur deze uiterlijk 1 mei 2018 per mail naar opleidingen@reddingsbrigade.nl

Opgave LIfeguard Beach 2018

Recent Posts